Wassenaarders.nl vertelt over de premiere van Fighting For Life

Het is zo ver, de premiere komt steeds dichter bij. Ik kijk er naar uit om mijn verhaal te kunnen laten zien op de schermen van het filmhuis “Lantaren Venster’. Wassenaarders.nl heeft weer een leuk artikel geschreven! 

Quote Sharita: “Ik ben opgegroeid met deze sport en heb de krachten van de bokssport steeds meer leren inzien. In een gecontroleerde omgeving deze sport beoefenen, maakt deze sport hoopvol en geeft je zelfvertrouwen. Door de bokssport aan te bieden in een gevangenis in Zuid-Afrika, heb ik kunnen zien hoe belangrijk het is een doel in het leven te hebben en deze niet uit het oog te verliezen. Zelf in hopeloze leefsituaties geeft sport een kans en die kans is krachtig.”

Lees hier het hele artikel 

Categorieën: Premiere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *