Boksclinics: 

Op zoek naar een uitdagend bedrijfsuitje, een stoer kinderfeestje of een sportief uitje met sportteam of vriendengroep? Dan ben je bij Sha Sportclinics aan het juiste adres, vind hier meer informatie over de verschillende boksclinics:

Bedrijfsuitje:

Leer grenzen op te zoeken van je zelf en de ander zonder controle te verliezen. Dit is waar de bokssport om draait, zelfcontrole. Je werkt met elkaar aan een verbetering van jezelf en de ander.
Tijdens de clinic werkt een ieder op zijn of haar eigen niveau maar wordt men wel uitgedaagd meer uit zichzelf te halen. Klik hier voor meer informatie over de clinic, of vul onderin deze pagina direct het contactformulier in voor een aanvraag van de offerte of meer informatie.

Meer informatie over een bedrijfsuitje vind je hier.

Stoer kinderfeestje:

Stoere spelvormen, de jarige als middelpunt en een dag om niet te vergeten. Tijdens mijn studie’s op het CIOS en de ALO en mijn werk in het voortgezet speciaal onderwijs heb ik geleerd om te gaan met kinderen en jong volwassene. Deze now how gebruik ik om deelnemers van alle leeftijden te laten kennis maken met deze stoere sport. Vind hier meer informatie over dit stoere feestje, of vul onderin deze pagina het contactformulier in voor een offerte en/of meer informatie.

Meer informatie over een stoer kinderfeestje vind je hier.

Vriendengroepen en sportteams:

Altijd al eens je vriendschap willen versterken en nieuwsgierig naar de recreatieve kant van de bokssport? Volg dan een mini cursus van één tot zes lessen en maak met de basis van de bokssport. Je leert jezelf te verdedigen, zelfvertrouwen op de bouwen en fitter te worden.

Voor meer informatie over een minicursus of clinic voor vriendengroepen en sportteams, vind je hier. Of vul direct het contactformulier in voor meer info, of een aanvraag van een offerte.

Alle boksclinics zijn onder leiding van Sharita van der Hulst.

Vul het contactformulier in voor meer informatie over een bedrijfsuitje, kinderfeestje, minicursus of les voor vriendengroepen of sportteams: