Bedrijfsuitje Boksen:

Tijdens een bedrijfsuitje boksen leer je niet alleen de basistechnieken van de bokssport maar leer je ook grenzen op te zoeken van jezelf en de ander zonder daarbij de controle te verliezen. Zelfcontrole en zelfdiscipline zijn twee termen die je zowel tijdens een boksclinic als op de werkvloer regelmatig tegen komt. Je werkt met elkaar aan verbetering van uiteenlopende doelen.

Tijdens een bedrijfsuitje boksen werkt een ieder op zijn of haar eigen niveau, waarbij iedere deelnemer wordt uitgedaagd om meer uit zichzelf te halen. Voorafgaande aan het bedrijfsuitje wordt er besproken waar de uitdagingen voor het bedrijf liggen en zullen er specifieke doelen besproken worden om zo tot een beter eindresultaat te komen. Het bespreken van de doelen, basiskennis en beginsituatie maakt dit bedrijfsuitje voor een ieder toegankelijk en tegelijk uitdagend.

De boksclinics zijn onder leiding van mij (Sharita van der Hulst), vind hier meer informatie over wie ik ben en waar ik voor sta.

Inhoud van de clinic:

Na een welkomstpraatje en korte uitleg over de inhoud van de clinic wordt er al vrij snel begonnen met bewegen. Na een intensieve warming- up wordt er gestart met de basistechnieken van de bokssport. Wanneer de eerste basis is aangeleerd, wordt er dmv verschillende vormen de techniek verbeterd en zal er door verschillende samenwerkingsvormen gewerkt worden aan teambuilding. De clinic wordt afgesloten met een cooling down en evaluatie hoe de clinic verlopen is en wat de ervaringen waren van de deelnemers.

NB: Er is een mogelijkheid om voorafgaande aan de clinic de documentaire te bekijken van mij die tijdens een bokscursus in een gevangenis in Zuid Afrika gemaakt is. Klik hier voor een mooi artikel die geplaatst is door Vice om meer te weten te komen over deze bijzondere ervaring. Bekijk ook hier de teaser van de documentaire die in 2016 tijdens de TLC vrouwenmaand is uitgezonden.

Kosten:

Iedere workshop is anders, denk aan groepsgrootte, locatie, het bekijken van documentaire etc. Elke workshop wordt daarom aangepast aan de groep en liggen de kosten van de workshop daarom bij iedereen anders. Vul onderstaand contactformulier in en ontvang zsm een passende offerte voor jouw bedrijf.