Stoer kinderfeestje:

Tijdens een stoer kinderfeestje boksen leer je de bokssport door middel van stoere spelvormen. Spelenderwijs een sport leren waar je stoerder en sterker van wordt, en jezelf leert verdedigen. De jarige is deze dag het middelpunt en samen zorgen we voor een dag om niet te vergeten.

Tijdens mijn studie’s op het CIOS en de ALO, het werken in het onderwijs en andere ervaringen op het gebied van lesgeven heb ik geleerd om te gaan met kinderen van alle leeftijden. Het werkt bij mij motiverend om met de jeugd aan de slag te gaan, en deze doelgroep al jong met de sport in aanraking te laten komen. Tal van spelvormen zijn er voor mij binnen handbereik om een ieder op zijn of haar eigen niveau aan het boksen te krijgen.

Wilt u meer informatie over mij, wie ik ben en waar ik voor sta klik dan hier.

Inhoud van de clinic:

Na een korte intro en een felicitatie voor de jarige start het feestje met een beginspel om in de sfeer van de clinic te komen. Na een algemene spelvorm zullen de spelvormen steeds specifieker gericht zijn op het aanleren van de bokssport. Zo krijgen de kinderen spelenderwijs de beginselen van de bokssport aangeleerd. Ook zullen er techniek vormen naar voren komen, en zullen de kinderen leren hoe ze de verschillende technieken van de bokssport kunnen toepassen.

Kosten:

De kosten voor een stoer kinderfeestje boksen heeft geen vaste prijs. Iedere groep heeft een andere samenstelling en er moet rekening worden gehouden met materiaalhuur en eventueel het huren van een locatie. U kunt rekening houden met kosten tussen de €10,- en €15.- per deelnemer met een minimum van 10 deelnemers.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of een aanvraag van een offerte.