Mijn missie

Mijn missie is jou kennis te laten maken met de mooie kanten van de bokssport.

Ik wil je meegeven hoe belangrijk het is in jezelf te blijven geloven, een doel in het leven te hebben en dit doel niet uit het oog te verliezen.
Ik wil laten voelen hoe het is om je angsten, boosheid, onzekerheden en verdriet te leren controleren door de bokssport te beoefenen.

 

Ik kan je kennis laten maken met deze sport, je voorstellen aan de kanten van de sport waar veel verschillende meningen over zijn en ik wil je jouw eigen mening laten vormen.

Zelf ben ik op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de bokssport. Toen ik 4 jaar oud was, is mijn vader begonnen met het managen van een boksschool in Wassenaar. Zijn missie was jongeren van de straat te houden en ze bezig te houden met het bereiken van een doel. Mijn vader werd en wordt gezien als rolmodel, als een voorbeeld voor velen.
Omdat zijn missie mij ook heeft aangegrepen, ben ik na het voortgezet onderwijs gaan studeren aan het CIOS. Na een vier jarige opleiding, ben ik negen maanden gaan reizen door Australië. Tijdens mijn reis heb ik besloten bij terugkomst aan de ALO te gaan studeren.

Ik heb deze twee studies met succes mogen afsluiten, en ben na mijn tijd op de ALO direct gestart als sportdocent in het voortgezet speciaal onderwijs. Een school waar onderwijs geboden wordt aan leerlingen met spraak- taal en gehoorproblemen. Het verdiepen in de beperkingen maar ook juist in de mogelijkheden van deze leerlingen spreekt mij erg aan, hier werk ik nog steeds met veel plezier.

Omdat er vanuit het bedrijf van zwager Conrad Alleblas en zus Jamillah van der Hulst steeds meer vraag kwam naar boksclinics, heb ik in 2012 mijn bedrijf Shasportclinics ingeschreven. Een stap naar een boks bestaan voor mij zelf, dat voelde goed. In de voetstappen van mijn vader. Velen opdrachten volgden. In 2014 ben ik benaderd door boksheld Radmilo Soda van Soda Bodyfit om bij hem als personal bokstrainer aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik mij meer gaan verdiepen in de wereld van personal training. Dit is weer een hele andere kant van de sport die een steeds groter bereik begint te krijgen.

Ondertussen kwamen er allerlei nieuwe kansen en mogelijkheden op mijn pad. Zo ook het verhaal van de documentaire die gemaakt is tijdens het aanbieden van een bokscursus in Zuid Afrika. Wil je daar meer over lezen, klik dan hier.

Opleidingen en cursussen | Kaapstad | Media